X
Dėl geresnės Skelbiu.lt paslaugų kokybės naudojame slapukus (angl. cookies).
Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Tai bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami nustatymus. Skelbiu.lt slapukų politika.
  • Vilnius
    prieš 1 val.
    F. V. Fiodorov "Griby" Maskva 1990 metai

    F. V. Fiodorov "Griby" Maskva 1990 metai

    grybus. Parodyta, kaip patiems pasigaminti ivairias grybu dziovinimo priemones ir lentynas. Aprasoma, kaip patiems veisti ir auginti tam tikras grybu rusis. Smulkiai paaiskinta, kaip paruosti auginimo vieta ir kaip priziureti auginant. Knyga isleista 1990 metais Maskvoje, celofanuotais virseliais ir atspausdinta ant kreidinio popieriaus. Gausu puikios kokybes iliustraciju. Knygos bukle IDEALI! Kaip KATIK IS SPAUSTUVES! NEVARTYTA! KAINA 10 EURU
    10 €
  • Šakių r.
    spalio 9 d.
    Parduodu grybus

    Parduodu grybus

    Parduodu marinuotus, raugintus, džiovintus ir šviežius šaldytus grybus. +37061045170
     
  • Šiauliai, ...
    prieš 1 d.
    Skelbimas įdėtas naudojantis m.skelbiu.lt
    Poniabudės (žemės taukai).

    Poniabudės (žemės taukai).

    Šviežios užpiltinės su degtine ir "Kagoru". Yra užpilta po 250ml. Iš jų 50g grybų ir 0,5l iš jų 120g grybų. Užpiltinė su "Kagoru" 12g džiovintų poniabudžių. Galimas išsiuntimas. 250ml kaina 10 €. Ir 0,5l. kaina 20€. Su "Kagoru" 0,7l 20€.
    10 €
  • Vilnius
    liepos 26 d.
    Krosnelė su orkaite maisto gaminimui

    Krosnelė su orkaite maisto gaminimui

    Kreminės spalvos emalės krosnelė su virykle ir orkaite. Gera kaina.Tai puikus pasirinkimas užmiesčio virtuvėlėje. Galima tiesiogiai kepti ant plieninės kaitlentės, virti ir gaminti maistą, džiovinti grybus, uogas, vaistažoles arba sušildyti nedideles patalpas. Krosnelės pagrindiniai matmenys (A, P, G mm) 710 x 950 x 590 Pakuros matmenys (A, P, G mm) 200 x 300 x 400 Orkaitės matmenys (AxPxG mm) 195x500x430 Dūmtraukio diametras (mm) 120 Dūmtraukio pajungimas kairėje arba galinėje pusėje Kuras mediena/ anglis Svoris (kg) 80 kg p.s. komplekte nėra viršutinio dangčio. Krosnelę galima apžiūrėti gyvai "Domus Galerija", P.Lukšio g.32, Vilnius
    722 €
  • Vilnius
    rugsėjo 29 d.
    Vaisių, uogų, daržovių, grybų džiovintuvas

    Vaisių, uogų, daržovių, grybų džiovintuvas

    (neišpakuotas) elektrinis vaisių, uogų, daržovių, grybų džiovintuvas.
    25 €
  • Utenos r.
    spalio 2 d.
    Džiovinimo spintos

    Džiovinimo spintos

    darbai, maisto apdirbimas, daržovių, augalų, žolelių, grybų džiovinimas. III. Sporto centrai, viešbučiai, SPA, hosteliai ir pan. IV. Skalbimo mašina išskalbtų drabužių džiovinimas. Modelis SSO-60.
     
  • Vilnius
    prieš 2 d.
    Skelbimas įdėtas naudojantis m.skelbiu.lt
    Vaisiu-grybu dziovykle

    Vaisiu-grybu dziovykle

    Parduodu grybu-vaisiu dziovykle, tik pabandyta.
    15 €
  • Panevėžys
    prieš 1 d.
    Vaisių ir grybų džiovyklė džiovintuvas

    Vaisių ir grybų džiovyklė džiovintuvas

    Parduodu 1 kartą naudotą džiovintuvą. Džiovina gerai, bet mums nebereikia. Išsiųsiu ir į kitus miestus per Omniva ar LPexpress paštomatus (+3Eur)
    17 €
  • Radviliškio r.
    prieš 1 d.
    Elektrinė Vaisių - grybų džiovintuvas

    Elektrinė Vaisių - grybų džiovintuvas

    Naujas vaisių - grybų džiovintuvas Su šia elektrinė mašina galima džiovinti vaisius, grybus, daržoves, vaistažoles, uogas taip pat galima vytinti žuvį ir mėsą KAINA - 55EUR Prekiaujame autoserviso įranga darbo įrankiais. Didelis pasirinkimas įvairių galvučių, spec įrankių, Pneumatiniai įrankiai, hidrauliniai, mechaniniai Įrankiai automobilio remontui (kėbulo, važiuoklės,variklio, stabdžių, užlūžusių žvakių, įpurškimo, alyvos keitimo, stiklo keitimo, kompresiometrai, spyruoklių suspaudėj
    55 €
  • Vilnius
    prieš 1 val.
    F. V. Fiodorov "Griby" 1990m.

    F. V. Fiodorov "Griby" 1990m.

    perdirbima ir saugojima. Nubraizyta kaip isirengti grybu dziovykla. Aprasyta, kaip sudyti, marinuoti grybus, pateikta daug grybu patiekalu gaminimo receptu. Knyga isleista 1990 metais Maskvoje. Irista su celofanuotais virseliais su daugybe spalvotu iliustraciju atspausdintu ant kreidinio popieriaus. Knygos bukle - NEVARTYTA! kaina 10 euru.
    10 €
  • Vilnius
    rugsėjo 16 d.
    Ieškome išskirtinių rankų darbo produktų tiekėjų

    Ieškome išskirtinių rankų darbo produktų tiekėjų

    ieškome išskirtinių "rankų darbo" produktų gamintojų, bei tiekėjų: - raugintų, marinuotų ar kitaip konservuotų grybų - raugintų, marinuotų ar kitaip konservuotų daržovių (agurkų, pomidorų, kopūstų, burokėlių, morkų, baklažanų, šparagų, paprikų ir aitriųjų pipirų, česnakų ir pan.) - naminių krienų bei adžikų, garstyčių, bei kitų pagardų - korėjietiškų kimčči, namul, bančan - morkų, burokėlių, baklažanų bei kitų mišrainių, bei salotų - unikalių receptūrų daržovių mišrainių bei salotų - naminių uogienių, bei džemų - natūralių arbatų ir džiovintų arbatžolių - natūralių sulčių - džiovintų uogų, vaisių, bei riešutų - džiovintų grybų - medaus ir medaus arbatų su liofilizuotomis uogomis Konkrečius pasiūlymus, prašome siųsti el. paštu, nurodanti savo kontaktinius rekvizitus.
    Ieško
  • Vilnius
    prieš 2 d.
    Baravykai džiovinti-grybų milteliai

    Baravykai džiovinti-grybų milteliai

    300 g grybų miltelių - (Boletus edulis) surinkta 2017 m. Laukiniuose miškuose. Turi nuostabų stiprią grybų skonį, kuri puikiai veikia kaip mėsos / daržovių dangą. Gali būti sumaišytas su jūsų mėgstamomis žolelėmis arba prieskoniais.   Bet kokie klausimai gali buti laisvai paklausti! Dėkojame, kad ieškote!
    15 €
  • Vilnius
    prieš 1 d.
    Kreminė Grybų Sriuba

    Kreminė Grybų Sriuba

    GRYBŲ PORCIJA ATKELIAUJA! Valgydami šią sriubą jausitės esantys miške, Skirtingos grybų rūšys, daržovės ir prieskoniai suteikia jai suteikia nuostabų skonį! Maistas prieš sausą užšaldymą termiškai apdorojamas. Maiste nėra dirbtinių priedų, pridėtinio cukraus, palmių aliejaus ir konservantų! LYO patiekalai gaminami iš 100% natūralių produktų, kurių dalis užauginta nuosavuose laukuose. Sudėtis: pievagrybiai 19%, svogūnai, morkos, grybai 6% (raudonkepuriai aksombaravykiai), kvietiniai* miltai, grietinė*, džiovinti baravykai 2%, petražolių lapai, prieskoniai (yra salierų*) pakuotės svoris 37g (paruoštas patiekalas 370g) Liofelizuotas sausas davinys. Nusipirkti galite www.survivalfood.eu
    5,60 €
  • Birštonas
    prieš 1 d.
    Skelbimas įdėtas naudojantis m.skelbiu.lt
    Parduodu dziovontus ir marinuotus grybus

    Parduodu dziovontus ir marinuotus grybus

    parduodu marinuotus silbaravykius,paberzius,voveraites,misrius grybus,t.p dziovintus baravykus,silbaravykius,bei grybu uztepeles
    3 €
  • Vilnius, ...
    prieš 1 d.
    Himalajų druskos lentelė (kepimui ar serviravimui)

    Himalajų druskos lentelė (kepimui ar serviravimui)

    HIMALAJŲ DRUSKOS LENTELĖ (300x200x50mm) MAISTO RUOŠIMUI IR SERVIRAVIMUI KEPIMUI NAMIE AR LAUKO KEPSNINĖJE „GRILL“ Himalajų druskos lentelė turi beveik idealų šilumos paskirstymą, todėl naudojama maisto ruošimui. Įkaitinkite druskos lentelę ant dujinės viryklės, orkaitėje, kepsninėje ar ant grotelių, tada dėkite maistą ant druskos lentelės ir kepkite. Galima kepti mėsą, žuvį, jūros gėrybes, sūrį, daržoves, grybus, vaisius, kiaušinius, picas, blynus ar ruošti kitus Jūsų mėgstamus patiekalus. Arba atvėsinkite druskos lentelę šaldytuve ar šaldiklyje ir serviruokite ant jos sūrį, sušius, karpačio, daržoves, salotas, keptą duoną, rūkytus gaminius ar desertus. Druskos lentelė ne tik paskanins maistą bet ir neįprastai papuoš Jūsų stalą. Naudojimas: Įsitikinkite, kad druskos lentelė yra visiškai sausa. Pakartotinai naudokite išdžiūvusią po 24 val. Druskos lentelę paruošti iki maisto ruošimo temperatūros ant dujinės viryklės reikia palaipsniui - kaitinant 15 min. ant mažos ugnies, vėliau 15 min. ant vidutinės ugnies. Jeigu pageidaujama aukštesnė temperatūra kaitinkite dar 5-10 min. ant maksimalios ugnies. Naudojant druskos lentelę kepimui, galimi spalvos pakitimai ir įtrūkimai. Kaitinant druskos lentelę orkaitėje paguldykite druskos lentelę žemiausiame kepimo lygyje ir pradėkite kaitinti nuo žemos temperatūros (120-170 C) ir kas 30 min. didinkite 50-75 C iki reikiamos temperatūros. Nedėkite druskos lentelės į jau įkaitinta orkaitę. Kaitinant ant kepsninės “griliaus", paguldykite druskos lentelę ant grotelių. Jeigu naudojate anglies kepsninę “grilių", laikykite anglį vienoje pusėje o druskos lentelę guldykite kitoje, taip atsiras galimybė palaipsniui įkaitinti druskos lentelę. Šaltiems patiekalams serviruoti, kaitinti druskos lentelės nereikia, tiesiog padėkite 1 val. į šaldytuvą ar 30 min. į šaldiklį. Atšalus serviruokite salotas, vaisius, daržoves, sušius, karpačio ar desertus tiesiai ant druskos lentelės. Priežiūra: Atvėsinkite druskos lentelę iki kambario temperatūros. Sudrėkinkite druskos lentelę su drėgna kempinėle, nenaudokite valymo priemonių ar pastoviai tekančios vandens srovės, nemirkykite, nes lentelė gali pradėti tirpti. Valykite su minkštu šepečiu arba kempinėle su šiurkščiu paviršiumi ir švariai nuvalykite su drėgna minkšta kempinėle. Nusausinkite druskos lentelę su medžiaginiu arba popieriniu rankšluosčiu ir palikite džiovyklėje išdžiūti. Išdžiuvusią druskos lentelę laikykite sausoje vietoje, nes drėgnose patalpose druskos lentelė gali pradėti tirpti. Antimikrobinės druskos savybės užtikrina lentelės švarumą, nenaudojant valymo priemonių. Rekomendacija: kad druskos lentelė tarnautų ilgiau, kiekvieną kartą prieš kepant, galite patepti aliejumi. Perspėjimas: įkaitusiai druskos lentelei paimti, naudokite virtuvines pirštines atsparias karščiui. Uab “Sezonas, info@sezonas.com, +370 648 86201
    18 €
  • Vilnius, ...
    prieš 26 min.
    Grill Himalajų druskos lentelė maisto ruošimui

    Grill Himalajų druskos lentelė maisto ruošimui

    GRILL HIMALAJŲ DRUSKOS LENTELĖ (300x200x50mm) MAISTO RUOŠIMUI IR SERVIRAVIMUI KEPIMUI NAMIE AR LAUKO KEPSNINĖJE „GRILL“ Himalajų druskos lentelė turi beveik idealų šilumos paskirstymą, todėl naudojama maisto ruošimui. Įkaitinkite druskos lentelę ant dujinės viryklės, orkaitėje, kepsninėje ar ant grotelių, tada dėkite maistą ant druskos lentelės ir kepkite. Galima kepti mėsą, žuvį, jūros gėrybes, sūrį, daržoves, grybus, vaisius, kiaušinius, picas, blynus ar ruošti kitus Jūsų mėgstamus patiekalus. Arba atvėsinkite druskos lentelę šaldytuve ar šaldiklyje ir serviruokite ant jos sūrį, sušius, karpačio, daržoves, salotas, keptą duoną, rūkytus gaminius ar desertus. Druskos lentelė ne tik paskanins maistą bet ir neįprastai papuoš Jūsų stalą. Naudojimas: Įsitikinkite, kad druskos lentelė yra visiškai sausa. Pakartotinai naudokite išdžiūvusią po 24 val. Druskos lentelę paruošti iki maisto ruošimo temperatūros ant dujinės viryklės reikia palaipsniui - kaitinant 15 min. ant mažos ugnies, vėliau 15 min. ant vidutinės ugnies. Jeigu pageidaujama aukštesnė temperatūra kaitinkite dar 5-10 min. ant maksimalios ugnies. Naudojant druskos lentelę kepimui, galimi spalvos pakitimai ir įtrūkimai. Kaitinant druskos lentelę orkaitėje paguldykite druskos lentelę žemiausiame kepimo lygyje ir pradėkite kaitinti nuo žemos temperatūros (120-170 C) ir kas 30 min. didinkite 50-75 C iki reikiamos temperatūros. Nedėkite druskos lentelės į jau įkaitinta orkaitę. Kaitinant ant kepsninės “griliaus", paguldykite druskos lentelę ant grotelių. Jeigu naudojate anglies kepsninę “grilių", laikykite anglį vienoje pusėje o druskos lentelę guldykite kitoje, taip atsiras galimybė palaipsniui įkaitinti druskos lentelę. Šaltiems patiekalams serviruoti, kaitinti druskos lentelės nereikia, tiesiog padėkite 1 val. į šaldytuvą ar 30 min. į šaldiklį. Atšalus serviruokite salotas, vaisius, daržoves, sušius, karpačio ar desertus tiesiai ant druskos lentelės. Priežiūra: Atvėsinkite druskos lentelę iki kambario temperatūros. Sudrėkinkite druskos lentelę su drėgna kempinėle, nenaudokite valymo priemonių ar pastoviai tekančios vandens srovės, nemirkykite, nes lentelė gali pradėti tirpti. Valykite su minkštu šepečiu arba kempinėle su šiurkščiu paviršiumi ir švariai nuvalykite su drėgna minkšta kempinėle. Nusausinkite druskos lentelę su medžiaginiu arba popieriniu rankšluosčiu ir palikite džiovyklėje išdžiūti. Išdžiuvusią druskos lentelę laikykite sausoje vietoje, nes drėgnose patalpose druskos lentelė gali pradėti tirpti. Antimikrobinės druskos savybės užtikrina lentelės švarumą, nenaudojant valymo priemonių. Rekomendacija: kad druskos lentelė tarnautų ilgiau, kiekvieną kartą prieš kepant, galite patepti aliejumi. Perspėjimas: įkaitusiai druskos lentelei paimti, naudokite virtuvines pirštines atsparias karščiui. Uab “Sezonas, info@sezonas.com, +370 648 86201
    18 €
  • Vilnius, ...
    prieš 26 min.
    Sushi rinkinys

    Sushi rinkinys

    Sushi rinkinys pagamintas iš natūralios Himalajų druskos. Sushi rinkinys dviems asmenims - 29,98 Eur. Rinkinį sudaro Himalajų druskos lentelė 300x200x50mm - 1 vnt. ir Himalajų druskos lėkštės 200x100x50mm - 2 vnt. Sushi rinkinys keturiems asmenims - 40 Eur. Rinkinį sudaro Himalajų druskos lentelė 300x200x50mm - 1 vnt. ir Himalajų druskos lėkštės 200x100x50mm - 4 vnt. Sushi rinkinys šešiems asmenims - 50 Eur. Rinkinį sudaro Himalajų druskos lentelė 300x200x50mm - 1 vnt. ir Himalajų druskos lėkštės 200x100x50mm - 6 vnt. Sushi rinkinys aštuoniems asmenims - 60 Eur. Rinkinį sudaro Himalajų druskos lentelė 300x200x50mm - 1 vnt. ir Himalajų druskos lėkštės 200x100x50mm - 8 vnt. HIMALJŲ DRUSKOS LENTELĖS NAUDOJAMOS: MAISTO RUOŠIMUI IR SERVIRAVIMUI KEPIMUI NAMIE AR LAUKO KEPSNINĖJE „GRILL“ Himalajų druskos lentelė turi beveik idealų šilumos paskirstymą, todėl naudojama maisto ruošimui. Įkaitinkite druskos lentelę ant dujinės viryklės, orkaitėje, kepsninėje ar ant grotelių, tada dėkite maistą ant druskos lentelės ir kepkite. Galima kepti mėsą, žuvį, jūros gėrybes, sūrį, daržoves, grybus, vaisius, kiaušinius, picas, blynus ar ruošti kitus Jūsų mėgstamus patiekalus. Arba atvėsinkite druskos lentelę šaldytuve ar šaldiklyje ir serviruokite ant jos sūrį, sušius, karpačio, daržoves, salotas, keptą duoną, rūkytus gaminius ar desertus. Druskos lentelė ne tik paskanins maistą bet ir neįprastai papuoš Jūsų stalą. Naudojimas: Įsitikinkite, kad druskos lentelė yra visiškai sausa. Pakartotinai naudokite išdžiuvusią po 24 val. Druskos lentelę paruošti iki maisto ruošimo temperatūros ant dujinės viryklės reikia palaipsniui - kaitinant 15 min. ant mažos ugnies, vėliau 15 min. ant vidutinės ugnies. Jeigu pageidaujama aukštesnė temperatūra kaitinkite dar 5-10 min. ant maksimalios ugnies. Naudojant druskos lentelę kepimui, galimi spalvos pakitimai ir įtrūkimai. Kaitinant druskos lentelę orkaitėje paguldykite druskos lentelę žemiausiame kepimo lygyje ir pradėkite kaitinti nuo žemos temperatūros (120-170 C) ir kas 30 min. didinkite 50-75 C iki reikiamos temperatūros. Nedėkite druskos lentelės į jau įkaitinta orkaitę. Kaitinant ant kepsninės “griliaus", paguldykite druskos lentelę ant grotelių. Jeigu naudojate anglies kepsninę “grilių", laikykite anglį vienoje pusėje o druskos lentelę guldykite kitoje, taip atsiras galimybė palaipsniui įkaitinti druskos lentelę. Šaltiems patiekalams serviruoti, kaitinti druskos lentelės nereikia, tiesiog padėkite 1 val. į šaldytuvą ar 30 min. į šaldiklį. Atšalus serviruokite salotas, vaisius, daržoves, sušius, karpačio ar desertus tiesiai ant druskos lentelės. Priežiūra: Atvėsinkite druskos lentelę iki kambario temperatūros. Sudrėkinkite druskos lentelę su drėgna kempinėle, nenaudokite valymo priemonių ar pastoviai tekančios vandens srovės, nemirkykite, nes lentelė gali pradėti tirpti. Valykite su minkštu šepečiu arba kempinėle su šiurkščiu paviršiumi ir švariai nuvalykite su drėgna minkšta kempinėle. Nusausinkite druskos lentelę su medžiaginiu arba popieriniu rankšluosčiu ir palikite džiovyklėje išdžiūti. Išdžiuvusią druskos lentelę laikykite sausoje vietoje, nes drėgnose patalpose druskos lentelė gali pradėti tirpti. Antimikrobinės druskos savybės užtikrina lentelės švarumą, nenaudojant valymo priemonių. Rekomendacija: kad druskos lentelė tarnautų ilgiau, kiekvieną kartą prieš kepant, galite patepti aliejumi. Perspėjimas: įkaitusiai druskos lentelei paimti, naudokite virtuvines pirštines atsparias karščiui. Uab “Sezonas, info@sezonas.com, +370 648 86201
    29,98 €
  • Ignalinos r., ...
    prieš 47 min.
    Skelbimas įdėtas naudojantis m.skelbiu.lt
    Renku ir parduodu miško ir sodo uogas, grybus.

    Renku ir parduodu miško ir sodo uogas, grybus.

    Rinksiu uogas ir grybus pagal užsakymus, kaina sutartine. Trintų uogų mišiniai: šaltalankis, šermukšnis, putinas, spanguolės, avietės, mėlynės, juodieji raudonieji serbentai, bruknės,žemuogės,erškėtuoges,gudobeles. Gaminama su imbieru ir medumi. Indeliai 500g 5 eurai, 300g 3 eurai. Šaltalankių sultys. Ersketroziu sirupas,svarainiu sirupas. Šaldytos uogos. Turiu višniu ir trešnių. Džiovinti baravykai. 100g 6 eurai. Džiovinti svarainiai,obuoliai.140g 2 eurai.
    5 €
  • Kita
    rugpjūčio 31 d.
    Valoriani Itališkos malkinės picų kepimo krosnys

    Valoriani Itališkos malkinės picų kepimo krosnys

    Itališka malkom kūrenama krosnis,pagaminta iš specialaus šamoto ilgai laikančio šilumą. Krosnimi galima kepti: tikrą itališką picą, duoną,bandeles,mėsą,žuvį,troškinius,džiovinti grybus,uogas ir pan. Krosnis ekonomiška,greitai įkaista,reikia nedaug malkų. Galimi įvairūs modeliai pagal dydį ir paskirtį. Jei rimtai susidomėjote, suteiksime galimybę patiems išsikepti picą. UAB"KORADA" - picerijų, valgyklų, kepyklų įranga ir įrengimai.
     
  • Vilnius, ...
    spalio 13 d.
    Vaisių, vaistažolių džiovintuvas 10 padėklų

    Vaisių, vaistažolių džiovintuvas 10 padėklų

    Maisto, mėsos, vaisių, vaistažolių, grybų džiovintuvas, uogų džiovyklė, bičių produktų – geriausias pasirinkimas. Tai profesionalus, vienintelis nerūdijančio plieno prietaisas naudojantis unikalią horizontalią oro tėkmės džiovinimo sistemą. Nenuodingas , nes kameroje neturi plastmasinių detalių. Galia 1200w, dydis 520x420x380mm, talpa 55L.
    350 €
  • Kaunas
    spalio 14 d.
    Vaisių , uogų , grybų dziovykla

    Vaisių , uogų , grybų dziovykla

    Visiskai nauja 5 aukstu dziovykle
    45 €
  • Vilnius
    spalio 14 d.
    Vaisių , daržovių ,mėsos džiovintuvas Mpm Msg-01

    Vaisių , daržovių ,mėsos džiovintuvas Mpm Msg-01

    Grybų, vaisių, mėsos, žuvies , žolelių ir daržovių MPM MSG-01 . Parduodamas . nes nenaudojamas. Rugsėjo mėn pirktas , naudotas tik vieną kartą. Džiovinau obuoliukus , spanguoles bei bananus. Išdžiovino tikrai neblogai. Vilnius 860636572
    25 €
  • Vilnius, ...
    prieš 1 d.
    Vaisių ,uogų , daržovių , grybų džiovintuvas

    Vaisių ,uogų , daržovių , grybų džiovintuvas

    Džiovyklė Rotor . Galima džiovinti uogas , vaisius , grybus , daržoves , žuvį , net mėsą. Galingumas 520 W ! Užsakymai www.agronet.lt
    55 €
  • Vilnius, ...
    prieš 1 d.
    Galingas blenderis 1500w-2200w (vitamix/blendtec)

    Galingas blenderis 1500w-2200w (vitamix/blendtec)

    naujas, su 2 metu garantija, kokteiline - blenderis, gali buti pakuotes pazeidimu: Daro ta pati kaip ir Vitamixas ar Blendtekas, tinka namie, kavinems ir zaliavalgiams, visuose Zyle blenderiuose metalinis perdavimo dantratis, ir sesiu briaunu malimo peiliukai. ZYLE 1500W Profesionalus maisto smulkintuvas-blenderis su japoniško plieno peiliais, 2 litrų, 1500 W, 27000 apsisukimų per minutę, japoniško plieno 6 pjovimo briaunų peiliai, Indo talpa 2 litro, Reguliuojamas greitis, Pulso režimas, Apsauga nuo perkaitimo, variklio bloko svoris 2.9Kg, 120eur ZYLE 1800W Profesionalus maisto smulkintuvas-blenderis su japoniško plieno peiliais, 2 litrų, 1800 W galia, 30000 apsisukimų per minutę, japoniško plieno 6 pjovimo briaunų peiliai, LCD ekranas, 6 užprogramuotos funkcijos, Laikmatis, Reguliuojamas greitis, Pulso režimas, Apsauga nuo perkaitimo , variklio bloko svoris 3.1Kg, indo svoris 0.9kg, 140eur Zyle Vakuuminis blenderis ZY02BL, 1300w, apsisukimų greitis: 30 000 aps./ min , Pjaustymo mechanizmas su 6 ašmenimis, 1,5 l stiklinis indas 0,8 l puodelis iš tritano Galimybė naudotis be vakuumo funkcijos 125eur ZYLE 2200W Profesionalus maisto smulkintuvas-blenderis su japoniško plieno peiliais, 2 litrų, 2200 W galia, 33000 apsisukimų per minutę, japoniško plieno 6 pjovimo briaunų peiliai, Unikalus Smulkinimo indas, Greitas plovimas, Reguliuojamas greitis, Funkcija trintos šaltos sriubos ruošimui, funkcija vaisių ir daržovių smulkinimui, Pulso režimas, Apsauga nuo perkaitimo 160eur ZYLE papildomas indas blenderiui 40eur Panasus i BLENDTEC arba Vitamix pagal galimybes, puikiai mala ir smulkina visas kietas darzoves - burokelius, morkas, saldytus vaisius ir uogas, zalius lapus, ir tt. Reguliuojamas apsisukimu daznis, ivairios programos, variklis visiskai nekaista net prie maximaliu apsuku. Sumala i vientisa mase visas zoles (pvz Philips modelis su 800W to nepadaro). Sumala net neislukstentus grudus - gaunasi panasu i miltus. 1800W, 2200W reikia tik labai kietoms daržovėms (pvz kopūstams, burokams) ir tai tik kai pripildote indą iki pat 1.8 litro viršaus, jei to nedarote, užtenka ir 1400-1500W galios. Tinka kasdieniam naudojimui malant po kelis kart per dieną. Variklis nekaista, patikimas. 2200W yra profesionalus modelis kavinems, tinka ir namams. Jei pastoviai malat kietas saknines darzoves, geriau imti su daugiau arklio jegu Biochef modelius. BioChef NutriBoost trintuvas blenderis 900W, 12 dalių komplektas, 23000 apsukų per minutę, Pasigaminkite maistingų glotnučių, sulčių, Sutrinkite miltus, kavą 90eur Biochef High Performance 950w trintuvas blenderis, smulkintuvas, (juodas) , 2 L smulkinimo indas su japoniško nerūdijančio plieno peiliukais 3 AG (arklio galios) variklis 950 W, greitis, 30000 apsisukimų per minutę, Kontroliuojamas greitis, Pietu koreja, auksciausia kokybe ir grazus dizainas, 230eur Biochef Living Food 1680w baltas trintuvas, blenderis 1680w galia kokteiline balta, 2 L smulkinimo indas su japoniško nerūdijančio plieno peiliukais Grūstuvas su fermentų apsaugos technologija ir LCD termometru Galia 1680 W, 2 AG (arklio galios) variklis, greitis 32000 apsisukimu per minutę, Kontroliuojamas greitis, LCD temperatūros ekranas, LED laiko ekranas, Pietu koreja, auksciausia kokybe ir grazus dizainas 339eur Kuvings SV-500W (baltas), SV-500S (sidabrinis), SV-500R (raudonas) Vakuuminis Trintuvas - blenderis 2600W 3.5 ARKLIO GALIŲ VARIKLIS, 1.3Litro talpa, Maišymas žemo slėgio atmosferoje neleidžia ingredientams liestis su oru ir taip išsaugo svarbiausias skonio savybes ir šviežumą, neleidžia maistui oksiduotis. Pagaminta Pietų Korėjoje 590eur LEQUIP blenderis 950w LEQUIP RPM titan 3.2 AG (arklio galios) variklis, 950W, 14 greičio pakopų, 30000 apsisukimų per minute, indas su 8 peiliukų titano asmenimis, Be bisfenolio A, Pietu koreja, auksciausia kokybe ir grazus dizainas 320eur ZYLE Maisto produktų džiovyklė , Galingumas 250–300W , su 5 džiovinimo padėklais, 43x23 cm dydžio Galima džiovinti vaisius, daržoves, žoleles, grybus, mėsą. 5 džiovinimo padėklai. Reguliuojama džiovinimo temperatūra 35-70 laipsnių. 45eur Zyle 150W letaeige sulciaspaude plati anga su didele maisto įdėjimo anga, Ši sulčiaspaudė spaudžia sultis unikaliu sulčių spaudimo metodu, kuomet apsisukama tik 65 kartų per minutę greičiu. Sultys spaudžiamos iš lėto ir todėl jose išlieka daugiau vitaminų, mineralinių medžiagų, lyginant su įprastomis centrifūginėmis sulčiaspaudėmis, kurios apsisuka 3000-15000 tūkstančių kartų per minutę. Galingumas – 150 W Naudojimas – ne ilgiau kaip 30 min. be pertraukos. 250eur Zyle 2000W metaline mesmale, mėsmalės modelis tikrai vertas dėmesio. Atsiliepimai labai geri. Nerūdijančio plieno, 2000 W , Didelio našumo nerūdijančio plieno ilgaamžis variklis, 2 greičių. 100eur Kavamale Mastercoffe MC743CG 200W su dviem indais, vienas dvieju sparneliu kavos pupelems, kitas keturiu sekloms, prieskoniams, zolelems, sausiems produktams malti (tinka zaliavalgiams), galia 200w, talpa 70gr, kaina 30eur Kainos derinamos.
    120 €
Įsiminti skelbimai
Įdėk skelbimą
Skelbiu.lt pagalba: +370 5 2190065
Darbo laikas: I-V 08:20 - 17:00