X
Dėl geresnės Skelbiu.lt paslaugų kokybės naudojame slapukus (angl. cookies).
Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Tai bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami nustatymus. Skelbiu.lt slapukų politika.
  • Vilnius
    prieš 7 val.
    Vaisių džiovintuvas

    Vaisių džiovintuvas

    Vaisių , uogų , grybų džiovintuvas Rotor . 520W. www.agronet.lt
    60 €
    Įsimink
  • Vilnius
    prieš 44 min.
    Grybų vaisių džiovyklė

    Grybų vaisių džiovyklė

    Maisto džiovintuvas Novital Secattuto Ghibli yra skirtas grybams, vaisiams, daržovėms, žolelėms, makaronams, mėsai, žuviai, pastilei ir bet kokio kito tipo maistui džiovinti imituojant kuo artimesnes natūraliai gamtai - saulei ir vėjui - sąlygas. Pusiau profesionalaus Italijoje pagaminto maisto džiovintuvo reguliuojamos temperatūros (du po 500W kaitinimo elementai) ir pastovios oro cirkuliacijos (efektyvus ventiliatorius leidžia karštam orui cirkuliuoti visuose padėkluose) sistema greitai ir efektyviai pašalina vandens kiekį iš maisto, todėl džiovina maistą tinkamai - išlaikant visas maistines savybes, natūralius fermentus (enzimus) ir aromatus. Penki erdvūs ir aukšti padėklai leidžia džiovinti didelius produkto kiekius, dėka to džiovintuvas pageidautinas kiekvienoje šeimoje, kuri nori vartoti sveikus, nekonservuotus produktus. Vieno padėklo talpa: iki 750 g. vaisių arba iki 500 g. daržovių. Komplekte yra 5 padėklai, kurie tinka net ir košėms, linų sėmenų duonelėms, pastilei, vaisių sūriams, vaisių tyrėms ar kitiems tekantiems maisto produktams džiovinti. Džiovinimo temperatūra: 40C ir 70C Pajėgumas (obuoliai): 24 kg per parą arba 4 kg per 4 valandas Novital Ghibli pagrindiniai privalumai prieš kitus modelius: - šalis gamintoja Italija (kokybiškas surinkimas, saugios medžiagos) - "teisingas" gamtinis produktų džiovinimas - šešėlinis džiovinimas, be infraraudonųjų spindulių lempų - nes šviesoje mažėja vitaminų ( džiovinant su Novital Ghibli išsaugomi vitaminai) - durelių nebuvimas užtikrina geresnį drėgmės išgaravimą - Ventiliatorius yra viršuje, o kiaurymės yra kiekvieno padėklo viduryje, todėl šiltas oras paskirstomas vienodai - viskas taip kaip ir turi būti pagal fizikos dėsnius. Valgykite sveiką maistą, sekdami tradicijas! Pagaminta Novital, Italija. Suteikiama 12 mėnesių garantija. Išrašome PVM sąskaitas faktūras. Pristatome į namus visoje Lietuvoje!
    199 €
    Įsimink
  • Vilnius
    prieš 4 val.
    F. V. Fiodorov  1990m.

    F. V. Fiodorov 1990m.

    erdirbima ir saugojima. Nubraizyta kaip isirengti grybu dziovykla. aprasyta, kaip sudyti, marinuoti grybus, pateikta daug grybu patiekalu gaminimo receptu. knyga
    5 €
    Įsimink
  • Kita
    gegužės 2
    Malkinė picų kepimo krosnis

    Malkinė picų kepimo krosnis

    Itališka malkom kūrenama krosnis,pagaminta iš specialaus šamoto ilgai laikančio šilumą.Krosnimi galima kepti: tikrą itališką picą, duoną,bandeles,mėsą,žuvį,troškinius,džiovinti grybus,uogas ir pan. Krosnis ekonomiška,greitai įkaista,reikia nedaug malkų.
     
    Įsimink
  • Vilnius, ...
    gegužės 14
    Galingas blenderis 1500w-2200w (vitamix/blendtec)

    Galingas blenderis 1500w-2200w (vitamix/blendtec)

    naujas, su 2 metu garantija, kokteiline - blenderis, gali buti pakuotes pazeidimu arba atidaryta pakuote: Daro ta pati kaip ir Vitamixas ar Blendtekas, tinka namie, kavinems ir zaliavalgiams, visuose Zyle blenderiuose metalinis perdavimo dantratis, ir sesiu briaunu malimo peiliukai ZYLE 1500W Profesionalus maisto smulkintuvas-blenderis su japoniško plieno peiliais, 2 litrų, 1500 W, 27000 apsisukimų per minutę, japoniško plieno 6 pjovimo briaunų peiliai, Indo talpa 2 litro, Reguliuojamas greitis, Pulso režimas, Apsauga nuo perkaitimo, variklio bloko svoris 2.9Kg, 120eur ZYLE 1800W Profesionalus maisto smulkintuvas-blenderis su japoniško plieno peiliais, 2 litrų, 1800 W galia, 30000 apsisukimų per minutę, japoniško plieno 6 pjovimo briaunų peiliai, LCD ekranas, 6 užprogramuotos funkcijos, Laikmatis, Reguliuojamas greitis, Pulso režimas, Apsauga nuo perkaitimo , variklio bloko svoris 3.1Kg, indo svoris 0.9kg, 140eur ZYLE 2200W Profesionalus maisto smulkintuvas-blenderis su japoniško plieno peiliais, 2 litrų, 2200 W galia, 33000 apsisukimų per minutę, japoniško plieno 6 pjovimo briaunų peiliai, Unikalus Smulkinimo indas, Greitas plovimas, Reguliuojamas greitis, Funkcija trintos šaltos sriubos ruošimui, funkcija vaisių ir daržovių smulkinimui, Pulso režimas, Apsauga nuo perkaitimo 160eur ZYLE papildomas indas blenderiui 40eur Panasus i BLENDTEC arba Vitamix pagal galimybes, puikiai mala ir smulkina visas kietas darzoves - burokelius, morkas, saldytus vaisius ir uogas, zalius lapus, ir tt. Reguliuojamas apsisukimu daznis, ivairios programos, variklis visiskai nekaista net prie maximaliu apsuku. Sumala i vientisa mase visas zoles (pvz Philips modelis su 800W to nepadaro). Sumala net neislukstentus grudus - gaunasi panasu i miltus. 1800W, 2200W reikia tik labai kietoms daržovėms (pvz kopūstams, burokams) ir tai tik kai pripildote indą iki pat 1.8 litro viršaus, jei to nedarote, užtenka ir 1400-1500W galios. Tinka kasdieniam naudojimui malant po kelis kart per dieną. Variklis nekaista, patikimas. 2200W yra profesionalus modelis kavinems, tinka ir namams. Jei pastoviai malat kietas saknines darzoves, geriau imti su daugiau arklio jegu Biochef modelius. Biochef 950w trintuvas blenderis, High Performance smulkintuvas, (juodas) , 2 L smulkinimo indas su japoniško nerūdijančio plieno peiliukais 3 AG (arklio galios) variklis 950 W, greitis, 30000 apsisukimų per minutę, Kontroliuojamas greitis, Pietu koreja, auksciausia kokybe ir grazus dizainas, 220eur Biochef Living Food 1680w baltas trintuvas, blenderis 1680w galia kokteiline balta, 2 L smulkinimo indas su japoniško nerūdijančio plieno peiliukais Grūstuvas su fermentų apsaugos technologija ir LCD termometru Galia 1680 W, 2 AG (arklio galios) variklis, greitis 32000 apsisukimu per minutę, Kontroliuojamas greitis, LCD temperatūros ekranas, LED laiko ekranas, Pietu koreja, auksciausia kokybe ir grazus dizainas 350eur LEQUIP blenderis 950w LEQUIP RPM titan 3.2 AG (arklio galios) variklis, 950W, 14 greičio pakopų, 30000 apsisukimų per minute, indas su 8 peiliukų titano asmenimis, Be bisfenolio A, Pietu koreja, auksciausia kokybe ir grazus dizainas 320eur ZYLE Maisto produktų džiovyklė , Galingumas 250–300W , su 5 džiovinimo padėklais, 43x23 cm dydžio Galima džiovinti vaisius, daržoves, žoleles, grybus, mėsą. 5 džiovinimo padėklai. Reguliuojama džiovinimo temperatūra 35-70 laipsnių. 45eur Zyle 150W letaeige sulciaspaude plati anga su didele maisto įdėjimo anga, Ši sulčiaspaudė spaudžia sultis unikaliu sulčių spaudimo metodu, kuomet apsisukama tik 65 kartų per minutę greičiu. Sultys spaudžiamos iš lėto ir todėl jose išlieka daugiau vitaminų, mineralinių medžiagų, lyginant su įprastomis centrifūginėmis sulčiaspaudėmis, kurios apsisuka 3000-15000 tūkstančių kartų per minutę. Galingumas – 150 W Naudojimas – ne ilgiau kaip 30 min. be pertraukos. 250eur Zyle 2000W metaline mesmale, mėsmalės modelis tikrai vertas dėmesio. Atsiliepimai labai geri. Nerūdijančio plieno, 2000 W , Didelio našumo nerūdijančio plieno ilgaamžis variklis, 2 greičių. 100eur Kavamale Mastercoffe su dviem indais, vienas dvieju sparneliu kavos pupelems, kitas keturiu sekloms, prieskoniams, zolelems, sausiems produktams malti (tinka zaliavalgiams), galia 200w, talpa 70gr, kaina 35eur Kainos derinamos.
    120 €
    Įsimink
  • Vilnius, ...
    prieš 5 d.
    Vaisių, vaistažolių džiovintuvas 10 padėklų

    Vaisių, vaistažolių džiovintuvas 10 padėklų

    Maisto, mėsos, vaisių, vaistažolių, grybų džiovintuvas, uogų džiovyklė, bičių produktų – geriausias pasirinkimas. Tai profesionalus, vienintelis nerūdijančio plie
    560 €
    Įsimink
  • Kaunas, ...
    prieš 3 d.
    Trąšos Vištų mėšlo granuliuotos dehidratuotos

    Trąšos Vištų mėšlo granuliuotos dehidratuotos

    Sveiki. VIŠTŲ MĖŠLO GRANULIUOTOS TRĄŠOS SAMAGROW 4-3-3(Tinka ekologiniams ūkiams ir ekologinei gamybai). DEHIDRATUOTAS VIŠTŲ MĖŠLAS ( Tinka ekologiniams ūkiams ir ekologinei gamybai). DŽIOVINTAS VIŠTŲ MĖŠLAS ( Tinka ekologiniams ūkiams ir ekologinei gamybai). GRYBŲ KOMPOSTAS Vištų mėšlo granuliuotos trąšos SAMAGROW 4-3-3 Vištų mėšlo granuliuotos trąšos, tai susmulkintas ir termiškai apdorotas vištų mėšlas, supresuotas į granules. Granuliuotas vištų mėšlas- kompleksinė organinė trąša, prisotinta makro ir mikro elementų. Trąša universali, ji gali būti panaudota bet kokiam augalui, medžiui, krūmui ir bet kokioje dirvoje. Vištų mėšlo granuliuota organinė trąša yra vertinga tuo, kad maistingi elementai granulėje yra palankiausiai išsidėstę visai dirvos mikroflorai. Greitai tirpsta vandenyje, lengvai įsisavinama. Granulės yra koncentruota trąša. Mėšlo perdirbimo metu, termiškai apdorojant ir presuojant mėšlą, drėgmės kiekis trąšoje sumažinamas iki 10 kartų. Vienas kilogramas granuliuotos trąšos, prilygsta 10-čiai kilogramų šviežio mėšlo. SAMAGROW 4-3-3 atitinka Europos Sąjungos reglamentą (EC) Nr. 1069/2009 ir Europos Sąjungos reglamentą (EC) Nr. 142/2011, kurie reglamentuoja gyvūninės kilmės šalutinių produktų panaudoja žemdirbystėje. SAVYBĖS: 1/ Pagerina dirvožemio struktūra. 2/ 100% organinės ir ekologiškos trąšos. 3/ Beveik neturinčios kvapo dėka naujos kompostavimo technologijos. 4/ Neturinčios ir neskatinančios mikrobų, pelėsių, bakterijų veisimąsį. 5/ Sudėtyje nėra piktžolių sėklų. 6/ Išsaugo ir atiduoda augalams savo drėgmę sausros metu. 7/ Maistingas medžiagas augalas įsisavina vienodais kiekiais, įsijungia „lėto atpalaidavimo“ principas, todėl pasiekiamas didelis efektyvumas ir stabilumas. 8/ Minimaliai išplaunami mineraliniai elementai ir azotas. 9/ Dėl mažo amoniako kiekio sudėtyje, nedegina lapų. 10/Sudėtyje yra daug maistinių medžiagų, likusi dalis 70% organinės medžiagos. 11/Nereikšmingas dulkių susidarymo kiekis. 12/Nesudaryta terpė sąmanų augimui. 13/Tinka bet kokiam dirvožemiui ir bet kokiai kultūrai. PALYGINIMUI. MAISTO MEDŽIAGŲ KIEKIS MĖŠLE IR SRUTOSE (KG VIEOJE TONOJE ORGANINIŲ TRĄŠŲ): Mėšlo rūšis Azotas (N) kg Fosforas (P2O5) kg Kalis (K2O) kg Galvijų kraikinis mėšlas 5.30 2.50 5.90 Galvijų srutos 2.60 1.20 3.80 Kiaulių kraikinis mėšlas 7.60 4.90 4.80 Kiaulių srutos 3.10 0.6 3.60 Arklių kraikinis mėšlas 4.50 2.20 5.90 Mišrus kraikinis mėšlas 5.0 2.10 4.70 Vištų mėšlas 15.3 8.6 5.9 DEHIDRATUOTAS VIŠTŲ MĖŠLAS. DŽIOVINTAS VIŠTŲ MĖŠLAS Tinka ekologiniams ūkiams ir ekologinei gamybai. Palaidas, sunkvežimiais. KAINA: Susidomėjus, įvardijus kiekius ir buvimo vietą, paskaičiuosime tikslią kainą su pristatymu. Atsiųsime produktų aprašymus. _ 1/ Didmaišiai (big bag) nuo 500 kg iki 1000 kg.(telpa į sunkvežimį~23-24 tonos). 2/ Maišai po 25 kg., palaidos(telpa į sunkvežimį ~ 23-24 tonos). 3/ Palaidos(telpa į sunkvežimį ~24-25 tonos). KAINA: Vištų mėšlo granuliuotos trąšos SAMAGROW 4-3-3 Tinka ekologiniams ūkiams ir ekologinei gamybai. Palaidos – nuo 150 EUR/t + PVM . Didmaišiuose – nuo 165 EUR/t + PVM . Maišuose po 25 kg – nuo 5.50 EUR/maišas + PVM. Kainos duotos su pristatymu, perkant 23-24 tonas. Susidomėjus, įvardijus kiekius ir buvimo vietą, paskaičiuosime tiksliai su pristatymu. DEHIDRATUOTAS VIŠTŲ MĖŠLAS. DŽIOVINTAS VIŠTŲ MĖŠLAS Tinka ekologiniams ūkiams ir ekologinei gamybai. Palaidas, sunkvežimiais. KAINA: Susidomėjus, įvardijus kiekius ir buvimo vietą, paskaičiuosime tikslią kainą su pristatymu. Atsiųsime produktų aprašymus. GRYBŲ KOMPOSTAS Gaminamas GRYBŲ KOMPOSTAS , sumaišant sausą vištų mėšlą ir grybų kompostą su kreida, todėl produktas labai šarminis. GRYBŲ KOMPOSTE nėra piktžolių, kadangi vištų mėšlas kaitinamas iki 70 C temperatūros. Gamybos proceso metu griežtai laikomasi ES reglamento [EB] 1069/2009 * ir prancūzų nfu standato Nr. 44.051. SUDĖTIS: Sausos medžiagos - 35% Organiniės medžiagos - 20% Azotas – 0,8 % (N, 95% organinio ir 5% amoniakinio) Fosforas - 0,6 % P 2 O 5 Kalis – 1.1 % K 2 O Magnis - 0,3% MgO Kalcis - 2,6% CaO, C / N santykis: 12,5
    159 €
    Įsimink
  • Šiauliai
    prieš 1 d.
    Seperatorius Sviestamušė Džiovintuvas Elektriniai

    Seperatorius Sviestamušė Džiovintuvas Elektriniai

    0 Svoris, kg : 6,6 Kaina : 72 eurai 8.9.Vaisių-grybų džiovintuvas Šis elektrinis džiovintuvas skirtas džiovinti daržoves, vaisius, uogas, grybus, vaistažoles
    62 €
    Įsimink
  • Klaipėda, ...
    gegužės 17
    Superka džiovintas musmires

    Superka džiovintas musmires

    Superkame musmires! Perkame džiovintas raudonąsias musmires. Perkame tik raudonųjų musmirių kepurėles. Kaina: 150 eur už kokybiškos produkcijos kilogramą. Reikia daug, neribotą laiką. Reikalingos tik išdžiovintos raudonųjų musmirių kepurės, be kotelių. Dažnai žmonės jas maišo su margosiomis musmirėmis (amanita pantherina, kurios yra šviesiai rudos spalvos), kurias taip pat superkame 100 eur/kg, tačiau derėtų rinkti atskirai. Tinka tik švarios, neperaugusių grybų kepurės, apytiksliai delno dydžio. Kepurėlių kraštai neturi būti užsirietę. Džiovinimas ir laikymas: Pageidaujama, kad džiovinant musmirių kepurėlės nebūtų perpjaunamos. Džiovinti ne didesnėje nei 40c. laipsnių temperatūroje. Kepurės turi būti pilnai išdžiuvusios. Vėliau, rekomenduojama laikyti dėžėje, sausoje ir tamsioje aplinkoje. Netinkami grybai: Neperkame peraugusių, purvinų, neišdžiuvusių, supuvusių, supelijusių ir neaiškių grybų. Supirkimas Važiuojame po visą Lietuvą. Perkame visus metus. 150 eur/kg kokybiškų grybų. Daugiau informacijos telefonu: +37061852595
    Ieško
    Įsimink
  • Kaunas
    prieš 3 d.
    Elektrinė Vaisių-grybų Džiovykla 520w galingumo

    Elektrinė Vaisių-grybų Džiovykla 520w galingumo

    Prekiaujame galingomis, talpomis ir patikimomis elektrinėmis vaisių džiovyklomis. Šis elektrinis džiovintuvas skirtas džiovinti daržoves, vaisius, uogas, grybus, vaistažoles, bei kitus augalinės kilmės produktus. Džiovintuvas gali būti naudojamas vytinti žuvį ir mėsą. Galima džiovinti makaronus, duonos džiūvėsėlius. Techniniai duomenys Maitinimo įtampa, V . 220 Dažnis, Hz .50 Naudojama galia, W .520 Matmenys, mm .400x390 Džiovinimo kameros bendra talpa, l . 20 Džiovinimo temperatūra . nuo +20 iki +70C Džiovinimo laikas, val .nuo 2 iki 20 Svoris, kg . 7 Tarnavimo laikas metais, 8 Gamintojas: Rusija
    65 €
    Įsimink
  • Vilnius
    prieš 3 d.
    Parduodu saldytus džiovintus marinuotus sudytus

    Parduodu saldytus džiovintus marinuotus sudytus

    2016-Raudonikius.paberzius 100g-4.00euru Kelmuciai 100gr.-2.50 eur baravykai 100 gr.5eur siunciu I kitus miestus.parduodu sviezius -saldytus baravykus.8 eurai uz 1kg Rokiskis.Utena.VILNIIS Parduodu marinuotus sudytus raugintus grybus juodasis gruzdas geltonas gruzgas[rauginti] kelmucius.kazlekusi.Raudonikius.paberzius kalpokus -marinuotos dar yra marinuotu rudmėsių
    2,50 €
    Įsimink
  • Kaunas
    prieš 6 d.
    Vaisių džiovintuvas Eta

    Vaisių džiovintuvas Eta

    Naudotas kelis kartus vaisių/grybų džiovintuvas ETA. galia apie 2kw.
    30 €
    Įsimink
  • Vilnius, ...
    prieš 11 val.
    Himalajų druskos lentelė (kepimui ar serviravimui)

    Himalajų druskos lentelė (kepimui ar serviravimui)

    HIMALAJŲ DRUSKOS LENTELĖ (300x200x50mm) MAISTO RUOŠIMUI IR SERVIRAVIMUI KEPIMUI NAMIE AR LAUKO KEPSNINĖJE „GRILL“ Himalajų druskos lentelė turi beveik idealų šilumos paskirstymą, todėl naudojama maisto ruošimui. Įkaitinkite druskos lentelę ant dujinės viryklės, orkaitėje, kepsninėje ar ant grotelių, tada dėkite maistą ant druskos lentelės ir kepkite. Galima kepti mėsą, žuvį, jūros gėrybes, sūrį, daržoves, grybus, vaisius, kiaušinius, picas, blynus ar ruošti kitus Jūsų mėgstamus patiekalus. Arba atvėsinkite druskos lentelę šaldytuve ar šaldiklyje ir serviruokite ant jos sūrį, sušius, karpačio, daržoves, salotas, keptą duoną, rūkytus gaminius ar desertus. Druskos lentelė ne tik paskanins maistą bet ir neįprastai papuoš Jūsų stalą. Naudojimas: Įsitikinkite, kad druskos lentelė yra visiškai sausa. Pakartotinai naudokite išdžiūvusią po 24 val. Druskos lentelę paruošti iki maisto ruošimo temperatūros ant dujinės viryklės reikia palaipsniui - kaitinant 15 min. ant mažos ugnies, vėliau 15 min. ant vidutinės ugnies. Jeigu pageidaujama aukštesnė temperatūra kaitinkite dar 5-10 min. ant maksimalios ugnies. Naudojant druskos lentelę kepimui, galimi spalvos pakitimai ir įtrūkimai. Kaitinant druskos lentelę orkaitėje paguldykite druskos lentelę žemiausiame kepimo lygyje ir pradėkite kaitinti nuo žemos temperatūros (120-170 C) ir kas 30 min. didinkite 50-75 C iki reikiamos temperatūros. Nedėkite druskos lentelės į jau įkaitinta orkaitę. Kaitinant ant kepsninės “griliaus", paguldykite druskos lentelę ant grotelių. Jeigu naudojate anglies kepsninę “grilių", laikykite anglį vienoje pusėje o druskos lentelę guldykite kitoje, taip atsiras galimybė palaipsniui įkaitinti druskos lentelę. Šaltiems patiekalams serviruoti, kaitinti druskos lentelės nereikia, tiesiog padėkite 1 val. į šaldytuvą ar 30 min. į šaldiklį. Atšalus serviruokite salotas, vaisius, daržoves, sušius, karpačio ar desertus tiesiai ant druskos lentelės. Priežiūra: Atvėsinkite druskos lentelę iki kambario temperatūros. Sudrėkinkite druskos lentelę su drėgna kempinėle, nenaudokite valymo priemonių ar pastoviai tekančios vandens srovės, nemirkykite, nes lentelė gali pradėti tirpti. Valykite su minkštu šepečiu arba kempinėle su šiurkščiu paviršiumi ir švariai nuvalykite su drėgna minkšta kempinėle. Nusausinkite druskos lentelę su medžiaginiu arba popieriniu rankšluosčiu ir palikite džiovyklėje išdžiūti. Išdžiuvusią druskos lentelę laikykite sausoje vietoje, nes drėgnose patalpose druskos lentelė gali pradėti tirpti. Antimikrobinės druskos savybės užtikrina lentelės švarumą, nenaudojant valymo priemonių. Rekomendacija: kad druskos lentelė tarnautų ilgiau, kiekvieną kartą prieš kepant, galite patepti aliejumi. Perspėjimas: įkaitusiai druskos lentelei paimti, naudokite virtuvines pirštines atsparias karščiui. Uab “Sezonas, info@sezonas.com, +370 648 86201
    18 €
    Įsimink
  • Vilnius, ...
    prieš 10 val.
    Grill Himalajų druskos lentelė maisto ruošimui

    Grill Himalajų druskos lentelė maisto ruošimui

    GRILL HIMALAJŲ DRUSKOS LENTELĖ (300x200x50mm) MAISTO RUOŠIMUI IR SERVIRAVIMUI KEPIMUI NAMIE AR LAUKO KEPSNINĖJE „GRILL“ Himalajų druskos lentelė turi beveik idealų šilumos paskirstymą, todėl naudojama maisto ruošimui. Įkaitinkite druskos lentelę ant dujinės viryklės, orkaitėje, kepsninėje ar ant grotelių, tada dėkite maistą ant druskos lentelės ir kepkite. Galima kepti mėsą, žuvį, jūros gėrybes, sūrį, daržoves, grybus, vaisius, kiaušinius, picas, blynus ar ruošti kitus Jūsų mėgstamus patiekalus. Arba atvėsinkite druskos lentelę šaldytuve ar šaldiklyje ir serviruokite ant jos sūrį, sušius, karpačio, daržoves, salotas, keptą duoną, rūkytus gaminius ar desertus. Druskos lentelė ne tik paskanins maistą bet ir neįprastai papuoš Jūsų stalą. Naudojimas: Įsitikinkite, kad druskos lentelė yra visiškai sausa. Pakartotinai naudokite išdžiūvusią po 24 val. Druskos lentelę paruošti iki maisto ruošimo temperatūros ant dujinės viryklės reikia palaipsniui - kaitinant 15 min. ant mažos ugnies, vėliau 15 min. ant vidutinės ugnies. Jeigu pageidaujama aukštesnė temperatūra kaitinkite dar 5-10 min. ant maksimalios ugnies. Naudojant druskos lentelę kepimui, galimi spalvos pakitimai ir įtrūkimai. Kaitinant druskos lentelę orkaitėje paguldykite druskos lentelę žemiausiame kepimo lygyje ir pradėkite kaitinti nuo žemos temperatūros (120-170 C) ir kas 30 min. didinkite 50-75 C iki reikiamos temperatūros. Nedėkite druskos lentelės į jau įkaitinta orkaitę. Kaitinant ant kepsninės “griliaus", paguldykite druskos lentelę ant grotelių. Jeigu naudojate anglies kepsninę “grilių", laikykite anglį vienoje pusėje o druskos lentelę guldykite kitoje, taip atsiras galimybė palaipsniui įkaitinti druskos lentelę. Šaltiems patiekalams serviruoti, kaitinti druskos lentelės nereikia, tiesiog padėkite 1 val. į šaldytuvą ar 30 min. į šaldiklį. Atšalus serviruokite salotas, vaisius, daržoves, sušius, karpačio ar desertus tiesiai ant druskos lentelės. Priežiūra: Atvėsinkite druskos lentelę iki kambario temperatūros. Sudrėkinkite druskos lentelę su drėgna kempinėle, nenaudokite valymo priemonių ar pastoviai tekančios vandens srovės, nemirkykite, nes lentelė gali pradėti tirpti. Valykite su minkštu šepečiu arba kempinėle su šiurkščiu paviršiumi ir švariai nuvalykite su drėgna minkšta kempinėle. Nusausinkite druskos lentelę su medžiaginiu arba popieriniu rankšluosčiu ir palikite džiovyklėje išdžiūti. Išdžiuvusią druskos lentelę laikykite sausoje vietoje, nes drėgnose patalpose druskos lentelė gali pradėti tirpti. Antimikrobinės druskos savybės užtikrina lentelės švarumą, nenaudojant valymo priemonių. Rekomendacija: kad druskos lentelė tarnautų ilgiau, kiekvieną kartą prieš kepant, galite patepti aliejumi. Perspėjimas: įkaitusiai druskos lentelei paimti, naudokite virtuvines pirštines atsparias karščiui. Uab “Sezonas, info@sezonas.com, +370 648 86201
    18 €
    Įsimink
Įsiminti skelbimai
Įdėk skelbimą
Skelbiu.lt pagalba: +370 5 2190065
Darbo laikas: I-IV 08:20 - 17:00, V 08:20 - 16:00
Parduok
asmeninius daiktus
NEMOKAMI SKELBIMAI!*