X
Dėl geresnės Skelbiu.lt paslaugų kokybės naudojame slapukus (angl. cookies).
Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Tai bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami nustatymus. Skelbiu.lt slapukų politika.

"zuvu rukykla" surasta šiose kategorijose

  • Šiauliai
    prieš 2 d.
    Nauja Dangrill rūkykla / grilius + dovana

    Nauja Dangrill rūkykla / grilius + dovana

    Nauja rūkykla "Dangrill Kettle smoker" skirta autentiškam naminių rūkyklų skoniui namuose. Visiems karšto rūkymo mėgėjams rūkykla suteikia galimybę rūkyti didelius gabalus mėsos,visą vištą ar žuvį 2 aukščiuose. Rūkyklos tipas lemia patiekalo gamybos sudėtingumą ir skonį. Rūkyklos skiriasi tuo, kad joms reikia skirtingų pakurų. Rūkant mėsą tokiose rūkyklose reikia retkarčiais papildyti pakurų atsargas. Venkite nedžiovintos medienos, nes šioje esantis kreozotas gali sugadinti maisto skonį. Dėl tos pačios priežasties geriau naudoti dumples, o ne uždegamąjį skystį. Geriausiai pakuros smilksta sumaišius iš anksto sudrėkintas ir sausas malkas santykiu 1:2. Alksnių malkos tinka žuvų barbekiu (ypač lašišoms). Obelų ir vyšnių medienos dūmai yra šiek tiek saldūs – tinka kumpiui rūkyti. Rūkant paukštieną šios pakuros maišomas su kita mediena. Klevų mediena geriausiai tinka paukštienai ir kumpiui rūkyti. Ąžuolas – geriausios pakuros ruošiant barbekiu, nes suteikia patiekalui tvirtą, kartu malonų ir įvairų dūmo skonį. Trumpai apie temperatūrą. 150 laipsnių temperatūra priimtina tik nedidelėje katilo formos rūkykloje rūkant kiaulieną ar kumpį. Šiuo atveju ji bus daugiau iškepusi, o ne rūkyta. Įgiję patirties, bandykite mėsą rūkyti maždaug 100 laipsnių ar žemesnėje temperatūroje. Žemesnėje temperatūroje rūkoma paukštiena bei žuvys. Barbekiu tobulumo viršūnė – 70–60 laipsnių temperatūroje 20 valandų ruošta kiauliena, aviena ar paukštiena. Dangtyje įmontuotas termometras ir oro srauto reguliatorius optimaliai temperatūros kontrolei. 2 ventiliacijos angos rūkyklos apačioje oro srauto reguliavimui Medžiaga: emaliuotas plienas Dydis: aukštis 124 x plotis 57 cm Kepimo/rūkymo grotelių skersmuo 53 cm Išsami informacija šioje nuorodoje po skelbimu: https://www.gutes-shop.de/dangrill-smoker-57cm-schwarz.html DOVANA perkantiems: Nauja nerūdijančio plieno dėžutė "Dangrill smoker box". Įdėkite į ją obelų, ąžuolo ar vyšnios medienos gabaliukų.Pastatykite rūkyklos dėžutę tiesiai ant grotelių, kad dūmai paverstų kepamą mėsą, žuvį, paukštieną ar daržovės nepakartojamu skoniu.Įtraukite skanius kvepiančius skonius į keptą patiekalą. Skambinkite tel.860605655 Šiauliai
    129 €
    Įsimink
  • Šiauliai
    prieš 2 d.
    Naujas 2 aukštų grilius / rūkykla

    Naujas 2 aukštų grilius / rūkykla

    Atšilus orams, prasideda visų mėgiamas kepsnių sezonas. O norint išsikepti gardžius kepsnius, dešreles, daržoves, reikia turėti tinkamą įrangą. Todėl siūlome jums įsigyti lauko grilį - rūkyklą ,kurioje gaminamas maistas 2 aukščiuose.Joje galėsite ne tik kepti, bet ir rūkyti maisto produktus. Nauja rūkykla skirta autentiškam naminių rūkyklų skoniui namuose. Visiems karšto rūkymo mėgėjams rūkykla suteikia galimybę rūkyti didelius gabalus mėsos,visą vištą ar žuvį 2 aukščiuose. Rūkyklos tipas lemia patiekalo gamybos sudėtingumą ir skonį. Rūkyklos skiriasi tuo, kad joms reikia skirtingų pakurų. Rūkant mėsą tokiose rūkyklose reikia retkarčiais papildyti pakurų atsargas. Venkite nedžiovintos medienos, nes šioje esantis kreozotas gali sugadinti maisto skonį. Dėl tos pačios priežasties geriau naudoti dumples, o ne uždegamąjį skystį. Geriausiai pakuros smilksta sumaišius iš anksto sudrėkintas ir sausas malkas santykiu 1:2. Alksnių malkos tinka žuvų barbekiu (ypač lašišoms). Obelų ir vyšnių medienos dūmai yra šiek tiek saldūs – tinka kumpiui rūkyti. Rūkant paukštieną šios pakuros maišomas su kita mediena. Klevų mediena geriausiai tinka paukštienai ir kumpiui rūkyti. Ąžuolas – geriausios pakuros ruošiant barbekiu, nes suteikia patiekalui tvirtą, kartu malonų ir įvairų dūmo skonį. Trumpai apie temperatūrą. 150 laipsnių temperatūra priimtina tik nedidelėje katilo formos rūkykloje rūkant kiaulieną ar kumpį. Šiuo atveju ji bus daugiau iškepusi, o ne rūkyta. Įgiję patirties, bandykite mėsą rūkyti maždaug 100 laipsnių ar žemesnėje temperatūroje. Žemesnėje temperatūroje rūkoma paukštiena bei žuvys. Barbekiu tobulumo viršūnė – 70–60 laipsnių temperatūroje 20 valandų ruošta kiauliena, aviena ar paukštiena. Dangtyje įmontuotas termometras ir oro srauto reguliatorius optimaliai temperatūros kontrolei.Griliaus apačioje yra 3 oro srauto reguliatoriai. Būklė:NAUJA. Matmenys: aukštis 100 cm,skersmuo 47 cm. Skambinkite tel.860605696 Šiauliai
    85 €
    Įsimink
  • Šiauliai, ...
    prieš 17 val.
    Rukyklos saslykines

    Rukyklos saslykines

    gaminu parduodu rukyklas zuviai 1,2,3 aukstu grotelemis,galima ir pakabinti isilgai,telpa tuomet daugiau zuvu,mesai.gaminu salto rukymo didesnes,kepsnines-saslykines-rukyklas-virykles viename,turiu foto daugiau,paprasta saslykine su dangciu 5mm metalas ilgaamze,skambinkite,galiu pagaminti pagal kliento uzsakyma,siunciu ir i kitus miestus,galite rasyti i el pasta mdaujotas23@gmail.com turiu daugiau pavyzdziu,galima pagaminti pagal pageidavima.rukyklu kainos nuo 50-80eur
    1 €
    Įsimink
Įsiminti skelbimai
Įdėk skelbimą
Skelbiu.lt pagalba: +370 5 2190065
Darbo laikas: I-IV 08:20 - 17:00, V 08:20 - 16:00