X
Dėl geresnės Skelbiu.lt paslaugų kokybės naudojame slapukus (angl. cookies).
Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Tai bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami nustatymus. Skelbiu.lt slapukų politika.
 
ID: 19987863
Redaguoti
Rodytas/Skaitytas:
139k_ / 3k
Populiarumas:
2.85 %
Atnaujintas liepos 17, 2017
DĖMESIO! Skelbimo nr. 19987863 galiojimo laikas pasibaigęs. Panašių skelbimų galite rasti kategorijoje Mėsa, mėsos produktai.

Akcija!avienai

Parduodame aviena
aviena - 3 €
kainos galioja tik perkant visą avį. .
avių kiekis ribotas.
Galiu pristatyti
Kaina: 3 €
Kontaktai
Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimas nebegalioja. Panašių skelbimų galite rasti kategorijoje Mėsa, mėsos produktai.
Panašūs skelbimai
Ekologiška eriena
Parduodamos avys auginimui ir mėsai. Avinėlių ir avyčių yra įvairaus amžiaus. Didesnį kiekį mėsos galiu atvežti Kaišiadorių, Kauno ir Vilniaus raj. ribose. Kaina sutartinė, ne parduotuvė galima derėtis :) Kaina 4 Eur (perkant didesnį kiekį visada pritaikysime nuolaidą)
Parduodu ekologiška erieną
Parduodamos avys auginimui ir mėsai. Avinėlių ir avyčių yra įvairaus amžiaus. Didesnį kiekį mėsos galiu atvežti Kaišiadorių, Kauno ir Vilniaus raj. ribose. Kaina sutartinė, ne parduotuvė galima derėtis :)
Ispaniskas Vytintas Kumpis Jamon Serrano Reserva
ISPANISKI VYTINTI KUMPIAI JAMON SERRANO. Parduodam vytintus kumpius „Jamon Serano“ brandinti 12 men.P. S.(ant kumpio odos buna 4 skaiciai, pirmi du skaiciai nurodo savaite kada kumpis pradetas vytinti, like- metus, neleiskite jusu klaidinti!).Jamon serrano kumpiai yra vytinami naturaliai nenaudojant skonio stipriklyiu (E-621) naturali, sveika, skani mesyte. Vieno kumpio svoris apie 7kg (+ - 500g), 1kg -9€. Galim pasiulyti ir specialiu stovu kumpiui su specialiu labai astriu peiliu-15€, perkant kartu su kumpiu 10€, grazesnis 13€ perkant kartu su kumpiu, atskirai 20€ Kumpiai pristatomi visoje Lietuvoje. Vezame tiesiai is Ispanijos, Alekantes regiono, mesininko, kurio darbo patirtis daugiau nei 20m. Geras skonis ir kokybe garantuota. Israsom saskaitas, dirba legaliai Taippat galim pasiulyti mazesniais gabaliukais sukapota, iskaulinta kumpi, Jamon serrano Reserva 15+men brandintas, po 1-2KG. Gabaliukus taipogi galim pristatyti i kitus miestus. 1kg- 13-15€ Arba visa kumpi iskaulinta vakume svoris 5-6kg LOMO reserva- dar vienas Ispanijos tradicinis gaminys, vytinta nugarine sveria +-900g, kaina 13€/kg Juodos kiaules (iberico) vytinta desra, chorizo (su paprika) +-500g, kaina 11€/kg Fueta vytinta desra,sveria +-500g, kaina 9€/kg Fueta vytintos plonos desreles +-800g, kaina 9€/kg Ciorizo desra su paprika +-500g, kaina 9€/kg Pipirine desra (astri) +-500g, kaina 9€/kg Ozkos ir karves pieno suriai Pusiau kietasis, sveria apie 3kg, arba supjaustytas ketvirciais +-800g, kaina 13,5€/kg Minkstasis, sveria apie 3kg, arba supjaustytas ketvirciais +-800g, kaina 13€/kg Jamon paletija, priekine koja sveria +-4kg, kaina 8eur/kg Galiu pasiulyti didesnius kiekius, Daugiau info telefonu: +37060531712 Ispaniski kumpiai, Kumpis, Ispanija, Jamon, Jamones, Jamon serrano, Jamon serano, chamonai, Chamon serano, vytinti kumpiai, vytintas kumpis, sveikas maistas, gurmanams, skanu, kiaules koja, ideja dovanai, dovana, gera dovana, geros dovanos, dovanos, proga, vestuviu proga, maistas, skanu, skanestai, skanumynas, sveikas maistas, kumpiai, dovanu idejos, kaledines dovanos, kaledu dovanos, dovanos kaledoms, gurme, gurmet, geri produktai
Avienos ir jautienos konservai, Ėriena, Aviena.
KONSERVAI GRYNOS AVIENOS ARBA JAUTIENOS MĖSOS, SAVO SULTYSE-(98% MĖSOS), GAMINTI SAU IR NEDIDELIAIS KIEKIAIS, TAD DALĮ JŲ GALIU PARDUOTI PASKANAUTI. Dėžutės talpa 250 +/-5gr., kaina - 2,40 Euro.! arba 310 +/-5gr., kaina - 3,00 Eurai. arba 400 +/-5gr., kaina - 4,00 Eurai. (GAUNASI, KAD 1 KG KONSERVŲ TURINIO, TERMIŠKAI APDOROTOS GRYNOS MĖSOS IŠPJOVOS KAINA TIK IKI 10 Eurų) PARDUODU ėrienos skerdieną. ĖRIUKAI ŠIŲ METŲ, TIK MĖSINIŲ AVIŲ VEISLIŲ, GERAI ĮMITĘ, TAD PIRKSITE NE KAULUS. 1 kg kaina nuo 6 iki 9 Eurų. Perkant viso ėriuko skerdieną ar pusės - 1 kg kaina 6,5 Eurai. GALIU PAGAMINTI KONSERVUS IŠ AVIENOS AR KITOS, IR JŪSŲ, PRISTATYTOS MĖSOS. NAUDOJANT KONSERVUS PER KELIOLIKA MINUČIŲ NET NEĮGUDUSI SEIMININKĖ/ŠEIMININKAS GALI PARUOŠTI PUIKIUS PIETUS. (aviena su apkepinta saldžiaja paprika/daržovėmis, jautiena arba aviena su virtais ryžiais, su virtais grikiais, su keptomis bulvėmis arba jautienos/avienos ir įvairių daržovių sriuba). KONSERVAI GAMINAMI TIK IŠ JAUNŲ AVINUKŲ ARBA IKI 3 METŲ JAUTUKŲ. KONSERVAMS NAUDOJAMA TIK KUMPIO, NUGAROS IR PETIES IŠPJOVA, KRUOPŠČIAI SUPJAUSTYTA GABALIUKAIS. LIETUVIŠKI ŽIEMINIAI ČESNAKAI, DRUSKA, PIPIRŲ MIŠINYS. KADANGI KONSERVAI TERMIŠKAI APDOROTI AUTOKLAVE IKI +100 C, MĖSA NEPRARANDA SAVO GERŲJŲ SAVYBIŲ, O SUVARTOJIMO LAIKAS MINIMUM 12 MĖNESIŲ. Grynos mėsos konservų dėžutėse būna vidutiniškai po 250 gr. (nuo 250 iki 255 gr. grynos mėsos). 1. SPAGETI SU JAUTIENOS ARBA AVIENOS KONSERVAIS : Slpnai sūdytame vandenyje išverdame apie 150-200 gr. Gintarinių spageti, juos nukošiame. (galima ir kitus, Jums patinkančius makaronus). Į nedidelę keptuvę įpilame šlakelį aliejaus ir pakepiname smulkiai pjaustytas 3-4 česnako skilteles. (galima ir svogūno). Toliau sudedame vieno konservų indelio turinį ir 2-3 min. pašildome, atskiriame sulipusius mėsos gabaliukus. Sudedame virtus spageti (makaronus) ir ant viršaus užbarstome Ciberžolės (geltonojo imbiero malta šaknis) arba kario arba truputį maltų šafrano prieskonių. Tai patiekalui suteikia savitą skonį ir makaronus nudažo ryškia geltona spalva. Keptuvės turinį kaitiname 5-7 min., atsargiai sumaišome, užgesiname ugnį. Dedame į lėkštes ir Prašome ! 2. PLOVAS DVIEM PER 30min. IŠ VIENO JAUTIENOS ARBA AVIENOS MĖSOS KONSERVŲ INDELIO : Išverdame lengvai sūdytame vandenyje apie 150-200 gr. Ilgadrūdžių ryžių (17-20min), juos nukošiame. Į nedidelę keptuvę sudedame vieno avienos konservų indelio turinį, užberiame smulkiai supjaustytas 3-4 česnako skilteles, žiupsnelį smulkiai supjaustytų žalių petražolių ir žiupsnelį susmulkintų mėtų/šalmėtų lapelių ir pakaitiname 2-3 minutes. Tada supilame išvirtus ryžius, o ant ryžių viršaus užbarstome Ciberžolės (geltonojo imbiero malta šaknis) arba kario arba truputį maltų šafrano prieskonių. Tai plovui suteiks savitą skonį ir ryžius nudažys ryškia geltona spalva. Keptuvės turinį pakaitiname 5-7 min., baigiant labai atsargiai sumaišome, užgesiname ugnį. Dedame į lėkštes ir Prašome ! ( Sil vous plait ! ) VISA PRODUKCIJA KAIMIŠKA, NATŪRALI, AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS, ŠVARIAI PAGAMINTA. JAUČIAI, ĖRIUKAI TIK MĖSINIŲ VEISLIŲ ARBA MIŠRŪNAI, SVEIKI, GERAI ĮMITĘ. SUTARTU LAIKU GALIU PRISTATYTI. Galite skambinti kiekvieną dieną nuo 8 val. ryto iki 20 val. vakaro TEL. +370 607 75707, Vytautas Klaipėdos raj. Prokuls (Priekulė) KODĖL AVIENA TAIP GERAI? (Rinkotyra) Aviena yra tinkama įvairaus amžiaus žmonėms, o ėriena, yra nepaprastai naudinga vaikams. Joje yra daug fluoro, kuris apsaugo dantis nuo ėduonies. Avienos riebaluose mažai cholesterolio. Aviena vertinga diabeto profilaktikoje, nes ji puikiai stimuliuoja kasos darbą. Mūsų organizmas lengvai įsisaviną avieną, kadangi žmogus jau tūkstančius metų vartoją ją. Mes jau genetikos lygmenyje suderinti/pritaikyti valgyti tradicinį maistą. Yra daug naujų, egzotiškų, skanių produktų, bet mūsų organizmui jie svetimi. Žmogui reikalingų vitaminų, tokių kaip: kalio, magnio, jodo, geležies, taip pat B grupės vitaminų, visa tai rasite avies mėsoje. Specialistai teigia, kad aviena yra karotino, fosforo, geležies, vario, seleno ir cinko šaltinis, o nesotieji riebalai sudaro daugiau nei pusę ėrienoje esančių riebalų. Avys minta natūralia žole/šienu/avižomis/miežiais, ganosi natūralioje aplinkoje, jų mėsa mažai kaloringa, ir tuo ji tampa dar maistingesnė. Įvairiausi avienos patiekalai-valgiai itin būdingi senūjų kultūrų tautose. Mes, gyvenantys Lietuvoje, taip pat daug vartodavome avienos. Skaniausia yra ėriena (iki metų amžiaus). Bet iš jaunų (1,5–3 metų) avių mėsos ruošti patiekalai yra labai gardūs ir maistingi. Jaunų gyvulių mėsa skaisčiai raudona. Visos ėriuko ar avies dalys yra valgomos, tik reikia jas deramai paruošti. Nugarinė su šonkauliais, nugarinė, išpjova, kumpis geriau tinka kepti, kitos – troškiniams ir sriuboms virti. Mentę ir krūtininę geriausia troškinti ir virti. Iš jų taip pat gaminami vyniotiniai. Iš kaklo, galvos, kojų verdamos sriubos, gaminama šaltiena. Avienos jokiu būdu negalima perkepti – net ir jauno gyvulio mėsa tuomet taps guminė. VALGYKIME SKANŲ IR SVEIKĄ MAISTĄ !

Nusiųsk skelbimą draugui

Jūsų draugas gaus įdomaus ar aktualaus skelbimo nuorodą el. paštu arba SMS žinute
 
Jūsų el. paštas:
Draugo el. paštas:
Komentaras:
    

Informavimas apie netinkamą skelbimą

Skelbiu.lt administracija gaus pranešimą apie netinkamo turinio skelbimą
Priežastis
Jūsų komentaras