X
Dėl geresnės Skelbiu.lt paslaugų kokybės naudojame slapukus (angl. cookies).
Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Tai bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami nustatymus. Skelbiu.lt slapukų politika.
 
ID: 33857979
Rodytas/Skaitytas:
65 153_ / 958
Populiarumas:
1.47 %
Atnaujintas prieš 1 d.
Įsimintas : 4

Naujas 2-iejų aukštų grilius/rūkykla

Naujas "DANGRILL Smoker 57cm schwarz " grilius/rūkykla pagamintas iš emaliuoto plieno.
Dangtyje įmontuotas termometras ir oro srauto reguliatorius optimaliai temperatūros kontrolei.Griliaus apačioje yra 3 oro srauto reguliatoriai.
Būklė: NAUJAS, nesurinktas.

Matmenys:
aukštis 124 cm
skersmuo 57 cm
maisto ruošimo zonos skersmuo 53 cm
Atitinka saugumo CE standartus : EN1860-1:2013

Atšilus orams, prasideda visų mėgiamas kepsnių sezonas. O norint išsikepti gardžius kepsnius, dešreles, daržoves, reikia turėti tinkamą įrangą.Todėl siūlome jums įsigyti lauko grilių,kuriame gaminamas maistas 2-uoje aukščiuose.Joje galėsite ne tik kepti, bet ir rūkyti maisto produktus.

Nauja rūkykla " BBQ Dangrill "skirta autentiškam naminių rūkyklų skoniui namuose. Visiems karšto rūkymo mėgėjams rūkykla suteikia galimybę rūkyti didelius gabalus mėsos,visą vištą ar žuvį 2 aukščiuose.

Rūkyklos tipas lemia patiekalo gamybos sudėtingumą ir skonį. Rūkyklos skiriasi tuo, kad joms reikia skirtingų pakurų. Rūkant mėsą tokiose rūkyklose reikia retkarčiais papildyti pakurų atsargas. Venkite nedžiovintos medienos, nes šioje esantis kreozotas gali sugadinti maisto skonį. Dėl tos pačios priežasties geriau naudoti dumples, o ne uždegamąjį skystį. Geriausiai pakuros smilksta sumaišius iš anksto sudrėkintas ir sausas malkas santykiu 1:2.

Alksnių malkos tinka žuvų barbekiu (ypač lašišoms). Obelų ir vyšnių medienos dūmai yra šiek tiek saldūs – tinka kumpiui rūkyti. Rūkant paukštieną šios pakuros maišomas su kita mediena. Klevų mediena geriausiai tinka paukštienai ir kumpiui rūkyti. Ąžuolas – geriausios pakuros ruošiant barbekiu, nes suteikia patiekalui tvirtą, kartu malonų ir įvairų dūmo skonį.

Trumpai apie temperatūrą. 150 laipsnių temperatūra priimtina tik nedidelėje katilo formos rūkykloje rūkant kiaulieną ar kumpį. Šiuo atveju ji bus daugiau iškepusi, o ne rūkyta. Įgiję patirties, bandykite mėsą rūkyti maždaug 100 laipsnių ar žemesnėje temperatūroje. Žemesnėje temperatūroje rūkoma paukštiena bei žuvys. Barbekiu tobulumo viršūnė – 70–60 laipsnių temperatūroje 20 valandų ruošta kiauliena, aviena ar paukštiena.

Išsami informacija šioje nuorodoje po skelbimu:
https://www.gutes-shop.de/dangrill-smoker-57cm-schwarz.html

Skambinkite tel.860602112
Šiauliai

Kaina: 159 €

Kontaktai
Pradėti pokalbį (chat)
Klauskite, bendraukite, derinkite kainą su skelbimo autoriumi „online“
+37060602112
Šiauliai
Susisiekti el. paštu
Paskutiniai komentarai
Informuoti mane apie komentarus
Rašydami komentarą, sutinkate su portalo taisyklėmis.

Nusiųsk skelbimą draugui

Jūsų draugas gaus įdomaus ar aktualaus skelbimo nuorodą el. paštu arba SMS žinute
 
Jūsų el. paštas:
Draugo el. paštas:
Komentaras:
    

Informavimas apie netinkamą skelbimą

Skelbiu.lt administracija gaus pranešimą apie netinkamo turinio skelbimą
Priežastis
Jūsų komentaras